涵煦 怡室 - 台中C宅

Location:Taichung

Design :蕭群艦、蔡佳佑

Construction:大見室所

Area:130m2

Project Year:2018/07~2018/11

Photographs: Weimax Studio

這個案子退縮原有公共區域隔間,將空間放大給用餐區,也是整個家的核心所在,精緻的marset mercer44 吊燈成為視覺焦點。

我們希望不用過多裝飾材,除了必要機能性櫃體以外,空間盡可能留白,呼應業主喜歡簡單質樸的個性。色調以灰白色為基底,胡桃實木皮櫃體作為空間中的主角,嵌入5mm鐵件櫃體和仿古面石材為主,簡單卻不失細膩。

午後光線透過紗簾照映在木地板上,時間彷彿安靜下來,可以很恣意地窩在小角落裡享受和煦陽光。


This case retreats the original public area compartment and enlarges the space to the dining area, which is also the core of the whole family. The exquisite marset mercer44 chandelier becomes the visual focus.

We hope that without too much decorative materials, in addition to the necessary functional cabinets, the space should be as white as possible, echoing the owner’s preference for simple and simple personality.

The color tone is based on gray and white. The walnut solid wood leather cabinet is the main character in the space. It is mainly embedded in 5mm iron cabinet and antique stone, simple but delicate.

Afternoon light shines through the curtains on the wooden floor, the time seems to be quiet, you can enjoy the sunshine in the small corner.

 

Shopping Basket